ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 October, 2023 - 21:05

Categories: 

Απίστευτα πράγματα: Διακοπή το ντέρμπι στο Φάληρο από τραυματισμό του Χουάνκαρ

Διακοπή στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό!

Μετά το γκολ του Καμαρά στο 48' για το 1-1 των γηπεδούχων, έπεσε κροτίδα στο σημείο όπου έκαναν προθέρμανση οι παίκτες του «τριφυλλιού», με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Χουάνκαρ! Ο Ισπανός αριστερός μπακ έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, με την κάμερα να ζουμάρει στο πρόσωπό του και τον 33χρονο να δείχνει πραγματικά ζαλισμένος.

Στο σημείο έτρεξαν ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, οι άνθρωποι των γηπεδούχων, μεταξύ των οποίων και ι Βαγγέλης Μαρινάκης, και φυσικά οι γιατροί, με το φορείο να μπαίνει στο γήπεδο και να μεταφέρει τον Χουάνκαρ στα αποδυτήρια. Εκεί αποσύρθηκαν και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού, με το παιχνίδι να διακόπτεται από τον Ιταλό διαιτητή, Φάμπιο Μαρέσκα!

Περιμένουμε νεότερα τόσο για την κατάσταση του Ισπανού αμυντικού όσο και για την τύχη του αγώνα. Να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παραμένουν στο γήπεδο και περιμένουν…

 

Ομάδα: