ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 June, 2022 - 22:52

Categories: 

Ανανέωσε ο Κάιλ Χάινς με την Αρμάνι Μιλάνο

 

Ο GeneralManager της Αρμάνι, Χρήστος Σταυρόπουλος επιβεβαίωσε πως ο Κάιλ Χάινς θα παραμείνει στο Μιλάνο, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε το double στην Ιταλία αφού έπειτα από την κατάκτηση του CoppaItalia τον περασμένο Φεβρουάριο, πανηγύρισε και το Scudetto με 4-2 νίκες στη σειρά των τελικών της SerieA με τη Βίρτους Μπολόνια.

 

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σταυρόπουλος αποκάλυψε πως ο Κάιλ Χάινς έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Αρμάνι (σ.σ. δεν αναφέρθηκε στη χρονική διάρκεια), επεκτείνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα του Έτορε Μεσίνα.

 

Ο Σενγκέλια αποχαιρέτησε τη Βίρτους Μπολόνια

Ο 35χρονος σέντερ, τέσσερις φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αγωνίζεται στην Αρμάνι την τελευταία διετία, κατακτώντας τον τίτλο του Αμυντικού της Χρονιάς στη φετινή EuroLeague.

 

Φέτος μέτρησε 8 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μ.ό. στην EuroLeague που αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές.