ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 May, 2023 - 14:44

Categories: 

Ανανέωσε με τον Ατιένθα ο Αστέρας Τρίπολης

 

«Έδεσε» τον Πίτσου Ατιένθα Αστέρας Τρίπολης!

Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του πιο ποιοτικού τους κεντρικού αμυντικού μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ξεκινώντας τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

 

Ο 33χρονος Ισπανός στόπερ αγωνίζεται στον Αστέρα από το καλοκαίρι του 2021, μετρώντας συνολικά 47 συμμετοχές, ενώ τη φετινή σεζόν πέτυχε ένα γκολ το οποίο είναι και το μοναδικό του με τη φανέλα των Αρκάδων.

Σε δηλώσεις του ο Ατιένθα ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΑΣΤΕΡΑ. Ευχαριστώ πολύ τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να την ανταποδώσω. Για εμένα ξεκινάει μια νέα πρόκληση. Ελπίζω ότι η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι καλύτερη για την ομάδα μας από τη φετινή και πως θα καταφέρουμε να προσφέρουμε στον κόσμο όσα δεν του προσφέραμε φέτος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Pichu Atienza. Ο Atienza υπάγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024».