ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 January, 2023 - 16:00

Categories: 

Αναλαμβάνει ο Γρηγορίου τον Ιωνικό

Την επόμενη μέρα μετά το -κοινή συναινέσει- διαζύγιο με τον Δημήτρη Σπανό δρομολογούν στον Ιωνικό.

Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» φέρονται να έχουν βρει ήδη τον επόμενο προπονητή τους, με τις τελευταίες πληροφορίες να τους φέρνουν να έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο 49χρονος τεχνικός αποτελεί τον «εκλεκτό» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Νίκαιας, με την υπόθεση βέβαια να είναι προχωρημένη, αλλά να μην έχει κλείσει ακόμη.

 

 

 

 

Στα «συν» του Γρηγορίου συγκαταλέγεται ότι στο παρελθόν έχει φέρει εις πέρας ανάλογο -δύσκολο- έργο μ' αυτό που έχει μπροστά του ο ουραγός Ιωνικός. Συγκεκριμένα, όταν στα τέλη του 2020 ανέλαβε τη Λαμία τελευταία στη βαθμολογία, καταφέρνοντας στο φινάλε της σεζόν να την έχει διατηρήσει στην κατηγορία και μάλιστα με άνεση. Με την ομάδα της Φθιώτιδας έλυσε τη συνεργασία του τον περασμένο Μάρτιο.

Έχει περάσει επίσης κι από ΑΕΛ, Πανιώνιο, Κέρκυρα, Ατρόμητο, Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας, Εθνικό Πειραιά, Κόρινθο, Αιολικό, Φωστήρα και Άγιο Δημήτριο.