ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Nίκος Ζαραϊδώνης

27 July, 2023 - 00:56

Categories: 

Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ερνανγκόμεθ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος "έσκασε την βόμβα" του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος πλέον ανήκει στον Παναθηναϊκό!

Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν μια σπουδαία μεταγραφή για τη θέση του Power Forward με τον Δημήτρη Γιαννακοπουλο να ανακοινώνει τον παίκτη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Το Τριφύλλι προσέγγισε στην αρχή τον Σενγκέλια, όμως η στάση της Βίρτους Μπολόνια ήταν ανένδοτη με την μεταγραφή να βουλιάζει. Παράλληλα ο Παναθηναϊκός σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις με τον Νίκολα Μίροτιτς και έτσι ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία κίνηση ματ!

Όπως αναφέρουν ισπανικά μέσα ο Ερνανγκόμεθ έχει στα χέρια του συμβόλαιο 6 εκατομμυρίων ευρώ για 2 χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έστειλε λίγο μετα τα μεσάνυχτα υπογεγραμμένο συμβόλαιο στους πράσινους για 4.5 εκατομμύρια για 2 χρόνια!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είχε επιλεχθεί στο Νο. 16 του νταφτ του ΝΒΑ από τους Ντένβερ Νάγκετς στους οποίους και αγωνίστηκε για μια τετραετία, προτού ακολουθήσουν Τίμπεργουλβς, Σέλτικς, Σπερς, Τζαζ και Τορόντο Ράπτορς, σε αυτά τα επτά χρόνια παρουσίας του στα παρκέ του ΝΒΑ!

Σε αυτό το διάστημα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο ύψους 2,06μ. φόργουορντ, μέτρησε 339 συμμετοχές με 5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ, φέτος, με τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς είχε 29 ματς με 2,9 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως κλείνει τις «τρύπες» στις θέσεις «4» και «5» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς, εκτός από την απόκτηση του Ερνανγκόμεθ, οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά και στον Πολωνό σέντερ, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Ομάδα: 
Διοργάνωση: