ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 November, 2023 - 21:20

Categories: 

Αμφίβολοι με Ολυμπιακό οι Κουλιεράκης και Βιεϊρίνια

Με δύο φρέσκα προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30).

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Αντρέ Βιεϊρίνια αντιμετωπίζουν προβλήματα, με ένα χτύπγμα στο γόνατο και ένα σφίξιμο στον δικέφαλο αντίστοιχα.

Η κατάστασή τους θα αξιολογείται καθημερινά, αλλά σε πρώτη φάση αμφότεροι κρίνονται αμφίβολοι για το προσεχές μεγάλο παιχνίδι, όπου οι Θεσσαλονικεός θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα και την κακή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ (2-0).

Ο Μάρκος Αντόνιο έβγαλε μέρος της προπόνησης και συνέχισε ατομικά, ενώ μόνος στο γήπεδο δούλεψε ο Φιλίπε Σοάρες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ήταν ένα κακό βράδυ. Ένα από τα βράδια που σημειώνεις τα λάθη σου και προσπαθείς να τα διορθώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όπως συνηθίζεται να λέγεται, το καλύτερο φάρμακο για τέτοιες περιπτώσεις είναι το επόμενο παιχνίδι και για τον ΠΑΟΚ στην προκειμένη ακολουθεί ένα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στον Πειραιά, που μπορεί άρδην να αλλάξει τα πάντα.

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει την Κυριακή (05.11) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την επιστροφή στις νίκες, με την προετοιμασία να ξεκινάει το απόγευμα της Τετάρτης (01.11).

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στην OPAP Arena έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στο φινάλε έπαιξαν και δίτερμα σε υψηλή ένταση.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο, έκανε θεραπεία, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια που ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο.

Η κατάσταση των δύο παικτών θα αξιολογείται καθημερινά. Ο Μάρκος Αντόνιο έβγαλε μέρος της προπόνησης και συνέχισε ατομικά, ενώ μόνος στο γήπεδο δούλεψε ο Φιλίπε Σοάρες.

Την Πέμπτη (02.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ομάδα: