ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 December, 2023 - 22:38

Categories: 

Ήταν Ατρόμητος και τον έφερε σε … πανικό!

Η μεγάλη έκπληξη της 14ης αγωνιστικής σημειώθηκε στο Περιστέρι! Εκεί όπου ένας ψυχωμένος Ατρόμητος εκμεταλλεύθηκε τις αμυντικές ολιγωρίες του Παναθηναϊκού και τον υποχρέωσε σε μία πολύ οδυνηρή ήττα με 3-2 και τον γκρέμισε από την κορυφή. Εκεί που πλέον βρίσκεται μόνος του ο ΠΑΟΚ με 32 βαθμούς έναντι 31 του «τριφυλλιού».

Ένα αποτέλεσμα, που έρχεται να δημιουργήσει τριγμούς στο στρατόπεδο των «πρασίνων», καθώς ήρθε λίγες ημέρες μετά τον  άδοξο αποκλεισμό του από την συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μα πολύ περισσότερο ήρθε να αποτελέσει συνέχεια των κάκιστων εμφανίσεων που παρουσιάζει το σύνολο του Γιοβάνοβιτς που γνώρισε την τέταρτη ήττα της στα πέντε τελευταία ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο 15’ η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχασε την πρώτη της κλασική ευκαιρία όταν μετά από προσπάθεια από τον Ιωαννίδη μετά από λάθος του Ασεβέδο, αλλά το σουτ του κόντραρε και μπλόκαρε ο Τσιντώτας. Ο Ατρόμητος προϊόντος του χρόνου κέρδισε μέτρα και στο 31’ έχασε απίστευτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Έπειτα από υπέροχη σέντρα του Κούντε, ο Βαλένσια έπιασε την κεφαλιά, με τον Μπρινιόλι να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση. Οι «πράσινοι» στο 34’ έχασαν σπουδαία διπλή ευκαιρία.  Πρώτα ο Τσιντώντας είπε «όχι» στον Παλάσιος στο τετ α τετ που βγήκε απέναντί του από την κάθετη πάσα του Κώτσιρα και στην συνέχεια ο Κούντε έβαλε το κεφάλι του κι απομάκρυνε το σουτ του Βιλένα. Ο Παναθηναϊκός στο 37’ κέρδισε πέναλτι με τον Παλάσιος. Ο Αργεντινός έκανε ωραία κίνηση στην περιοχή, ο Χουάνκαρ του έκανε την πάσα και ο Κεσχρίντα τον ανέτρεψε, με τον Διαμαντόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ιωαννίδης, που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι με ψύχραιμη εκτέλεση άνοιξε το σκορ για το τριφύλλι».

Άμεση αντίδραση και επική ανατροπή για τον Ατρόμητο

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και παρουσιάζοντας τρομερά ψυχικά αποθέματα έκαναν την ολική επαναφορά μέσα σε λίγα λεπτά, εκμεταλλευόμενος τις τρομερές αδυναμίες του Παναθηναϊκού στις στημένες φάσεις. Αρχικά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ισοφάρισε. Υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Κούντε, ο Μπρινιόλι έχασε την φάση και ο Έντερ σκόραρε προ κενής εστίας για το 1-1. Στο 50’ οι Περιστεριώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ και πάλι από στημένη φάση. Ο Κούντε εκτέλεσε το φάουλ και μετά από πολιορκία στα «πράσινα καρέ ο Βέργος από κοντά πέτυχε το 2-1 για τον Ατρόμητο.

Στο 64’ ο Ατρόμητος έφτασε στο 3-1. Έπειτα από μία υποδειγματική αντεπίθεση ο Κούντε βγήκε στην κόντρα, και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ρομπάιγ, που εκμεταλλεύθηκε το κενό της πράσινης άμυνας και με υπέροχη «λόμπα» νίκησε τον Μπρινιόλι για το 3-1. Ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 93’ σε 3-2 με το δεύτερο πέναλτι του Ιωαννίδη.  

 

Ομάδα: