ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 February, 2023 - 13:31

Categories: 

Έτοιμος ο Ολυμπιακός να γράψει ξανά ιστορία!

 Με την ψυχολογία στα ύψη που απορρέει από την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού Κυπέλλου Ελλάδας , αλλά φυσικά και από το φοβερό νικηφόρο σερί των έξι προηγούμενων αναμετρήσεών του  στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην «Φοντέτα» την Βαλένθια για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (21:30, NS Prime).

Οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτή τους την προσπάθεια θα έχουν ως σύμμαχο την εκπληκτική επίδοση που έχουν δημιουργήσει φέτος στην Ισπανία, καθώς έχουν κάνει το 3/3, αφού έφυγαν με τη νίκη από Βαρκελώνη (70-80), Μαδρίτη (87-89) και Βιτόρια (92-97).

Για αυτό τον λόγο ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα θα έχει ένα επιπλέον σοβαρό κίνητρο πέραν από την παραμονή του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα απέναντι στη Βαλένθια, στην έδρα των «νυχτερίδων». 

Να γράψει ιστορία κερδίζοντας εκτός έδρας όλους τους Ισπανούς αντιπάλους του. Θα είναι σημαντικό επίτευγμα, ειδικά από την περίπτωση όπου οι Ίβηρες δφιαθέτουν επί σειρά ετών το κορυφαίο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης

 

Ομάδα: