ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Παναγιώτης Αναστόπουλος

25 February, 2023 - 13:31

Categories: 

Έτοιμος για τον τελικό ο Πετρούνιας!

Ακόμα ένα μετάλλιο προσδοκά να κατακτήσει ο Έλληνας χρυσός ολυμπιονίκης των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας, και το πρώτο του για το 2023. Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος αθλητής έχει ήδη ξεκινήσει τους αγώνες του για φέτος από το Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Κότμπους και οδεύει ολοταχώς προς ακόμη μία επιτυχία σε αυτήν την πλούσια και γεμάτη από τίτλους καριέρα του.

Ο Αθηναίος πρωταθλητής έχει προκριθεί στον τελικό με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία, μαζεύοντας 14.733 βαθμούς, και θα προσπαθήσει στον εν λόγω αγώνα να διατηρηθεί στην κορυφή της λίστας και να αφήσει ξανά πίσω του τον Τούρκο κάτοχο του τίτλου, Αντέμ Ασίλ, τον Τούρκο παγκόσμιο πρωταθλητή του 2019, Ιμπραχίμ Τσολάκ, τον Ιρανό Μαχντί Αχμάντ Κοχάνι, όπως επίσης και τους υπόλοιπους αντιπάλους του. 

Όπως είναι ευκόλως αντιληπτό, λοιπόν, ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για να ανέβει στο βάθρο, αλλά και για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. 

Ο τελικός των κρίκων είναι προγραμματισμένος για σήμερα Σάββατο (25/2) και 15:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος και ο Πετρούνιας έχει κληρωθεί να αγωνιστεί ως 7ος σε σειρά ανάμεσα σε 8 αθλητές. 

Μάλιστα, ο ίδιος χθες έκανε σχετική ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως μοναδικός του στόχος είναι η νίκη: <<Το 1ο βήμα για το Παρίσι ξεκινάει αύριο>>.