ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 November, 2023 - 15:39

Categories: 

Έρχεται με προβλήματα ο Ερυθρός Αστέρας στο ΣΕΦ

 

«Πύρρειος» αποδείχτηκε για τον Ερυθρό Αστέρα η ευρεία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε με 87-56

Κι αυτό διότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε δύο παίκτες του να βγαίνουν… νοκ άουτ και να μην ολοκληρώνουν την αναμέτρηση, ενώ άλλοι δύο είναι ήδη στα… πιτς.

Ο πρώτος άτυχος ήταν ο Σαμπάζ Νέιπιερ, ο οποίος αποχώρησε με κάταγμα στη μύτη, από το πρώτο λεπτό. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Έλληνα κόουτς δεν θα χρειαστεί χειρουργείο ο παίκτης του, αλλά θα λείψει για το επόμενο διάστημα.

Από ‘κει και πέρα, με πρόβλημα στον αστράγαλο αποχώρησε και ο Γιάγκο Ντος Σάντος, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (16/11, 21:15). Επίσης, ακόμη δεν είναι στο 100% οι Άνταμ Χάνγκα και Μπράνκο Λάζιτς.

«Ο Νέιπιερ υπέστη κάταγμα στη μύτη. Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί χειρουργείο, αλλά σίγουρα θα λείψει για καιρό. Ο Γιάγκο Ντος Σάντος τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Οι γιατροί τον εξετάζουν. Δεν ξέρω εάν θα τον έχουμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα δούμε αύριο πως θα είναι. Ο Λάζιτς θα μείνει ακόμη εκτός, ενώ ο Χάνγκα νιώθει καλύτερα, αλλά δεν είναι έτοιμος», ήταν τα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου.