ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 July, 2023 - 16:48

Categories: 

Ένταση στην ΕΠΟ για τη μείωση του ποσοστού της από τα συμβόλαια παικτών και προπονητών

 

Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στις εργασίες της Συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου προς το τέλος της, όταν τέθηκε το ζήτημα του ποσοστού που έχει να λαμβάνει η ΕΠΟ από τα συμβόλαια των παικτών και των προπονητών.

Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε το ποσοστό αυτό να πέσει από το 5% στο 1%, με την ΕΠΟ να διαφωνεί κάθετα. Μάλιστα, ένα μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής φέρεται να τόνισε ότι το ποσοστό αυτό όχι θα έπρεπε να μειωθεί όπως επιθυμούν οι ομάδες αλλά να αυξηθεί. Φυσικά και η… πρόταση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από τις ομάδες, αντιδράσεις που -σύμφωνα με διαρροές- έγιναν πιο έντονες όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος ανέφερε ότι η Σούπερ Λίγκα είναι «απλώς μια ΕΠΣ», με εκπροσώπους ομάδων της Σούπερ Λίγκας να διαμαρτύρονται.

Όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε προς το τέλος της συνεδρίασης με εκπροσώπους των ομάδων να φεύγουν διαμαρτυρόμενοι.