ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 November, 2023 - 18:19

Categories: 

Έλαμψε ο Αστέρας στην Καισαριανή

Καθάρισε την Κηφισιά και πλησίασε στον πόντο την εξάδα ο Αστέρας Τρίπολης! Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν ουσιαστική και εκμεταλλεύτηκε τις τελικές της σε αντίθεση με αυτή του Γιάννη Αναστασίου για να περάσει… αέρα από την Καισαριανή, επικρατώντας με το εμφατικό 3-1.

Μεγάλο ματς από τον Μάντζη με γκολ και ασίστ, ενώ δύο ασίστ είχε και ο Γκος, με τους Κρέσπι-Τζουκάνοβιτς να βρίσκουν δίχτυα επίσης για τους Αρκάδες. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι για τέταρτο σερί εκτός έδρας ματς παρέμειναν αήττητοι (3 νίκες, 1 ισοπαλία).

Την ίδια ώρα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων πλήρωσε την αστοχία της, αφού είχε αρκετές στιγμές -κυρίως από στατικές φάσεις- για να σκοράρει, ενώ αγνοεί τη νίκη από τη δεύτερη αγωνιστική και τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στους 8 βαθμούς και αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία έμεινε η Κηφισιά, ενώ ο Αστέρας έφτασε τους 14 και βρίσκεται στο -1 από την εξάδα και στο -3 από την 5η θέση.