ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 November, 2023 - 22:53

Categories: 

Έλαμψε ξανά το άστρο του Φορτούνη!

Τα … χρειάστηκε ο Ολυμπιακός μέχρι να ξεπεράσει το εμπόδιο του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού Αστέρα στην Τρίπολη με 2-0 και να επανέλθει στις νίκες μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από ΠΑΟΚ (2-4) και Γουέστ Χαμ (1-0). Για να ακριβολογούμε., χρειάστηκε τις ηγετικές ικανότητες και την ποιότητα του αρχηγού του Κώστα Φορτούνη! Ο 31χρονος Θεσσαλός μέσος πέρασε στο 61ο λεπτό αλλαγή και κατάφερε με δυο προσωπικά του τέρματα (69’, 95’) να οδηγήσει τους ερυθρόλευκους» σε μία πολύ σημαντική νίκη, που τους δίνει την δυνατότητα να ξαναβρούν την χαμένη τους ηρεμία και να ξαναμπούν γερά στο κυνήγι του φετινού τίτλου κι ενώ ακολουθεί η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ επεφύλασσε εκπλήξεις ως προς τον καταρτισμό των προσώπων της ενδεκάδας. Άλλαξε όλη την τριάδα πίσω από τον επιθετικό σε σχέση με τους παίκτες που συνηθίζει να χρησιμοποίει. Οι Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας έμειναν εκτός και τις θέσεις τους πήραν οι Σκάρπα, Σολμπακεν, Πεπ Μπιέλ. Το συγκεκριμένο σχήμα ήταν προβληματικό, αφού κόντρα στον πολύ σημαντή Αστέρα υπήρχε τρομερή δυσκολία στην μετάβαση. Η είσοδος των Φορτούνη – Ποντένσε και Μασούρα έκανε πολύ πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό, που ανέβασε «στροφές» στο δεύτερο μέρος για να φτάσει στην νίκη. Ο Φορτούνης με σουτ στο 69’ και αφού η μπάλα κόντραρε, αιφνιδίασε τον Παπαδόπουλο για το 0-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης ρίσκαρε στη συνέχεια ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Ολυμπιακός σε μία αντεπίθεσή του ζευγάρωσε τα τέρματά του. Με τον Φορτούνη να αξιοποιεί την ασίστ του Γιόβετιτς και να διαμορφώνει το τελικό 0-2 στο 95’.

 

Ομάδα: