ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 April, 2022 - 23:41

Categories: 

Έκανε «μπρέικ» με το … καλησπέρα η Αναντολού Εφές

Τα πλέι οφ της Euroleague άνοιξαν με το ματς στο Μιλάνο ανάμεσα στην Αρμάνι και την Εφές. Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης έκανε ιδανική εκκίνηση στη σειρά. Έφυγε νικήτρια από την Ιταλία με 64-48. Η Εφές έκανε μπρέικ με το… καλημέρα.

 

Το μπρέικ της Εφές

Η τουρκική ομάδα πέτυχε ένα μεγάλο «διπλό» και πήρε το πλεονέκτημα της έδρας υπέρ της. Όλα κρίθηκαν στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο. Εκεί η Εφές κατάφερε να κρατήσει την Αρμάνι στους 18 πόντους σε διάστημα δύο δεκαλέπτων. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Αταμάν σκόραρε από την πλευρά της 35 πόντους, με αφετηρία το αρχικό 11-0 της δεύτερης περιόδου. Κι έτσι, το 16-11 της πρώτης περιόδου έγινε 34-46 στο 30ό λεπτό. Η Αναντόλου διαχειρίστηκε καλά το ματς και στη συνέχεια και έκανε το 1-0 στη σειρά. Η Εφές έκανε μπρέικ με το… καλημέρα.

 

Έργο Λάρκιν και Μίσιτς

Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 16 πόντους, έδωσε 5 ασίστ, μάζεψε δύο ριμπάουντ. Ήταν κομβικός στο ματς. Το ίδιο, όμως, και ο Σέρβος γκαρντ. Ολοκλήρωσε το ματς επίσης με 16 πόντους, έχοντας παράλληλα 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Με αυτούς τους δύο σε καλή ημέρα, η Εφές έκανε το… μπρέικ και έχει το πάνω χέρι στη σειρά. Με την Αρμάνι να έχει απολέσει με το… καλημέρα το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Euroleague. Το δεύτερο ματς θα γίνει τη Μεγάλη Πέμπτη, στις 21:30, ξανά στο Μιλάνο.

 

Τα δεκάλεπτα: 16-11, 26-29, 34-46, 48-64.