ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 October, 2022 - 18:21

Categories: 

Έβγαλε σφυγμό και «απέδρασε» ο Ολυμπιακός

 

Έδειξε χαρακτήρα ο Ολυμπιακός! Κόντρα στα πολλά τους προβλήματα, οι «ερυθρόλευκοι» με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος και αφού χρειάστηκαν οι αλλαγές του Μίτσελ επικράτησε με 2-1 του ιδιαίτερα μαχητικού και ψυχωμένου ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Οι  Πειραιώτες ήταν πολύ υποτονικοί στο πρώτο 45λεπτο, αλλά ο Ισπανός τεχνικός με τις αλλαγές του άλλαξε άρδην την εικόνα της ομάδας του που πέρασε με ανατροπή (1-2) από το «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ. Ασίστ του Χάμες και γκολ του Γκάρι το 1-1, ασίστ του Βαλμπουενά και γκολ του Μπακαμπού το 2-1, με τον ΟΦΗ να έχει προηγηθεί χάρη σε αυτογκόλ του Ντόι (41’), που επιστρατεύθηκε λόγω του γεγονότος ότι ο Σίμε Βρσάλικο ήταν κλινήρης κι έκανε ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα. 

Το 2/2 στο πρωτάθλημα με τον Μίτσελ έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έφτασε τους 14 βαθμούς και επικεντρώνεται πλέον στο ματς με την Καραμπάγκ. Παρέμειναν αήττητοι για μία τετραετία και  32ο σερί παιχνίδι στην επαρχία οι Πειραιώτες,  ενώ ο ΟΦΗ έμεινε στους 4 βαθμούς.

Δυνατό ξεκίνημα για το ΟΦΗ, χτύπησε και ο Άβιλα…

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 5’ έχασε κλασική ευκαιρία με τον Γκερέρο, που πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέτρα, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός με εξαίρεση την πολύ μεγάλη ευκαιρία του Μπαακμπού στο 30’ δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και ο τραυματισμός του Άβιλα στο 38’ να αλλάξει το πλάνο του Μίτσελ. Με τον Ισπανό μπακ να παραχωρεί τη θέση τους τον Μάριο Βρουσάι, που κάλυψε τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν την συγκυρία και προηγήθηκαν στο 41’ με το .. αυτογκόλ του Ντόι.

 

Ανατροπή με Γκάρι και Μπακαμπού

Ο Μίτσελ έκανε δύο αλλαγές με το ξεκίνημα του β μέρους. Μασούρας και Ντόι αποχώρησαν με τους Χάμες και Γκάρι Ροντρίγκες να μπαίνουν στη θέση τους. Ο Εμβιλά γύρισε σε ρόλο στόπερ και ο Ολυμπιακός έψαχνε αντίδραση. Με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν πέναλτι στο 51 σε ανατροπή του Βρουσάι  μέσα στην περιοχή αλλά ο Μανδάς έδιωξε εντυπωσιακά το πέναλτι του Χάμες, που όμως στο 58, έβγαλε τρομερή no look πάσα στον Γκάρι που σε ρόλο φορ σκόραρε βγαίνοντας εξαιρετικά πίσω από την κρητική άμυνα.

Ο Μίτσελ επιστράτευσε και τον Βαλμπουενά για να έχει ακόμα περισσότερη δημιουργία (στο 74). Και τέσσερα λεπτά αργότερα δικαιώθηκε.  Ο Γκάρι κέρδισε φάουλ ,απο δεξιά και μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής με τον Γάλλο να εκτελεί μαεστρικά το φάουλ και ο Μπακαμπού ακάλυπτος μέσα στο κέντρο της άμυνας του ΟΦΗ με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-2.