ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 October, 2023 - 20:13

Categories: 

«Φουριόζα» Λαμία «άλωσε» την Τρίπολη με τον Τσιλούλη (0-1)

«Ξέρανε» τον Αστέρα στην Τρίπολη η Λαμία! Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είχε ξεκάθαρο στόχο να καταστρέψει επιθετικά τους Αρκάδες, το κατάφερε και στο φινάλε βρήκε το γκολ σε μια αδράνεια των γηπεδούχων, με τον Τσιλούλη να βρίσκει δίχτυα στο 88’ από την πάρε-βάλε σέντρα του Τόσιτς.

Είχαν τον έλεγχο αλλά δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν απέναντι στην καλοστημένη αμυντική ομάδα των φιλοξενούμενων οι Αρκάδες και πλήρωσαν άλλη μία φορά τις ανασταλτικές τους αδυναμίες.

Δεν πήρε βοήθειες από κομβικούς ποδοσφαιριστές ο Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος έκανε τις κινήσεις του από τον πάγκο προσπαθώντας να αλλάξει τον αγώνα και για τρίτο σερί ματς η ομάδα του δεν βρήκε γκολ!

Η Λαμία είχε στόχο να παίξει αμυντικά, με τον Λεωνίδα Βόκολο να περιορίζει τους Μπαρτόλο-Μιριτέλο, να φρεσκάρει την ομάδα του μεσοεπιθετικά προοδευτικά στο β’ μέρος και να βρίσκει γκολ από τρεις αλλαγές του, αφού οι Τόσιτς-Τζαγκόεφ συνδυάστηκαν και ο Τσιλούλης σκόραρε και χάρισε την πρώτη φετινή νίκη στην ομάδα του.