ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 August, 2023 - 16:23

Categories: 

«Φουλάρει» για τον Πάλμερ Μπράουν ο Παναθηναϊκός!

 

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στόπερ, προκειμένου να «κλείσει» την τετράδα του για το κέντρο της άμυνας, είναι ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον 26χρονο Έρικ Πάλμερ Μπράουν, με τον Αμερικανό διεθνή στόπερ της Τρουά να είναι ο «εκλεκτός» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Να σημειωθεί πως η μεταγραφή δεν έχει κλείσει ακόμα, ενώ, θυμίζουμε, ο Παναθηναϊκός έχει διορία έως και την Πέμπτη να δηλώσει τη λίστα του στην UEFA για τα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ.

Ο τραυματισμός του Μπαρτ Σένκεφελντ στο πρώτο παιχνίδι με την Ντνίπρο, στη Σλοβακία, έκανε επιτακτική την ανάγκη απόκτησης στόπερ άμεσα, με δεδομένο, κιόλας, ότι οι «πράσινοι» συνεχίζουν στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League και «κλείδωσαν» την παρουσία τους σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Την περασμένη σεζόν ο Πάλμερ Μπράουν αγωνίστηκε και στις 38 αγωνιστικές της Ligue 1 με την Τρουά, η οποία υποβιβάστηκε. Ο ίδιος, λοιπόν, δεν ήθελε να ακολουθήσει την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία και ψάχτηκε, προκειμένου να αποχωρήσει. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξί όσο και ως αριστερό στόπερ, καθώς χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια. Είναι πολύ ψηλός (1,86μ.), ωστόσο δεν έχει αργά πόδια. Αντίθετα, είναι πολύ γρήγορος για το ύψος του, αλλά και αρκετά αθλητικός, όντας σβέλτος στις αντιδράσεις του, αλλά και αρκετά ταχύς με την μπάλα στα πόδια και χωρίς αυτή. Είναι επικίνδυνος, επίσης, στις στημένες φάσεις.

Σε ηλικία 20 ετών υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 χρόνων με τη Μάντσεστερ Σίτι, προερχόμενος από την Πόρτο, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη ομάδα. Οι «πολίτες» τον έδωσαν δανεικό αρχικά στη Βέλγικη Κορτράικ (9 ματς), εν συνεχεία στην Μπρέντα (18 ματς, 1 γκολ) και τέλος στην Αούστρια Βιέννης (55 ματς, με 2 γκολ σε δύο χρόνια). Το 2021 πήρε μεταγραφή στην Τρουά.

Οι «πολίτες», αξίζει να σημειωθεί, τον είχαν ξεχωρίσει, και έδωσαν πραγματική μάχη για να τον αποκτήσουν!

Ομάδα: