ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 November, 2023 - 18:31

Categories: 

«Φευγάτος» ο Πογέτ από την Εθνική – Τι ισχύει για Σάντος και Χιμένεθ

 

Tο γυαλί μεταξύ Γκουστάβο Πογέτ και ΕΠΟ δεν έχει ραγίσει απλώς, αλλά ξεκάθαρα πια έχει διαρραγεί τελείως, με το άμεσο διαζύγιο να μοιάζει ως το επικρατέστερο σενάριο. Τι δήλωσε πρόσφατα ο Φερνάντο Σάντος στην Πορτογαλία για το επαγγελματικό μέλλον του και το… νεύμα που αρκεί στον Μανόλο Χιμένεθ.

 

 

Αξίωμα. Κανείς προπονητής ο οποίος είναι ευχαριστημένος με τη θέση και το ρόλο του, είναι σίγουρος για τη συνεργασία του, δεν βγάζει στη "σέντρα" οποιαδήποτε τυπικότητα, μικρή ή μεγάλη, δεν δημοσιοποιεί παράπονά του, μικρά ή μεγάλα, ουσιαστικά ή όχι.

 

Δεν δίνει τροφή σε media και κοινή γνώμη με ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας του. Ο Γκουστάβο Πογέτ το έκανε, αποκαλύπτοντας μόνος του, σε timing εντελώς ανεπίκαιρο, την αιτιολογία της αποχώρησης του άμεσου βοηθού του, του Μαουρίσιο Ταρίκο, ο οποίος είναι απλήρωτος όπως ανέφερε ο Ουρουγουανός εκλέκτορας, για οκτώ μήνες.

 

Σεβαστό απολύτως για τον οποιονδήποτε εργαζόμενο να αποχωρεί όταν δεν αμείβεται για την εργασία του. Εν προκειμένω όμως, ο λόγος προφανώς δεν ανακαλύφθηκε χτες. Ισχύει καιρό. Και είτε αφορά κάτι διαδικαστικό, είτε κάτι σοβαρότερο, σε κάθε περίπτωση είναι ένα ζήτημα που λύνεται – υπό συνθήκες ομαλότητας – εσωτερικά, χωρίς να (φτάσει να) γίνει βούκινο.

 

Ομάδα: