ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 July, 2023 - 16:18

Categories: 

«Τελειώνει» ο Μπότο από τον ΠΑΟΚ

Ο Ζοζέ Μπότο βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ και θα προστεθεί και αυτός στην μακριά λίστα με τους αθλητικούς διευθυντές που έρχονται με διθυράμβους στην Τούμπα και αποχωρούν σε μεγάλο βαθμό απαξιωμένοι.

 

Ο Πορτογάλος που προέκυψε στην επικαιρότητα του Δικεφάλου τον χειμώνα του 2022 ως ο εκφραστής του νέου πλάνου του ΠΑΟΚ που θα στηριζόταν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε να τους αναδείξει και στη συνέχεια να επωφεληθεί από την υπεραξία. Σήμερα βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση καθώς έχει – για πολλοστή φορά – καταθέσει την παραίτηση του στον Ιβάν Σαββίδη που είναι αυτός που τον προσέλαβε και αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του.

 

Η αλήθεια είναι ότι ολοένα και περισσότερο, από το περασμένο καλοκαίρι και μετά, ο ρόλος του Μπότο στα μεταγραφικά, σταδιακά αλλά σταθερά, σταμάτησε να είναι επιδραστικός και έφτασε πλέον από ένα σημείο και μετά να είναι εντελώς συμβουλευτικός.

 

Ομάδα: