ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 April, 2023 - 16:20

Categories: 

«Στροφή» στον Παναθηναϊκό για Βόλο χωρίς προβλήματα

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ξεκίνησε τη Δευτέρα (24/04) η προετοιμασία… εξπρές του Παναθηναϊκού, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (26/04) στον Βόλο.

Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του νικηφόρου αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

 

Όσο για τους υπόλοιπους; Ξεκίνησαν την προπόνηση τους με προθέρμανση και rondo, ολοκληρώνοντας με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει αύριο το πρωί την τελευταία του προπόνηση στο Κορωπί και ακολούθως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει τους… εκλεκτούς του για την αποστολή που θα μεταβεί στην Μαγνησία.

Υπενθυμίζουμε ότι το «τριφύλλι» δεν έχει προβλήματα με απουσίες από τραυματισμούς ή τιμωρίες και θα πάει και στο συγκεκριμένο παιχνίδι «πάνοπλο», με εξαίρεση τους μακροχρόνια απόντες.

Ομάδα: