ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 December, 2022 - 18:20

Categories: 

«Πρασινίζει» ο Πούχατς!

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ ενόψει της εμβόλιμης περιόδου του Ιανουαρίου. Το απρόοπτο που προέκυψε με τον Κρίστιαν Γκάνεα έβγαλε το «Τριφύλλι» στην αγορά για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, με τον Τιμοτέους Πούχατς να αποτελεί από την πρώτη στιγμή τον βασικό στόχο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι δύο πλευρές λοιπόν βρίσκονται πλέον σε προχωρημένες επαφές και όλα δείχνουν ότι ο Πολωνός θα έρθει στον Παναθηναϊκό ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Με βάση τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να οριστικοποιηθεί το θέμα, με όλα τα δεδομένα να δείχνουν πως η κατάληξη θα είναι αίσια και ο 23χρονος διεθνής θα έρθει άμεσα στην χώρα μας., ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αυτός είναι ο Πούχατς

Ο 23χρονος Πολωνός ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Φαλούμπαζ και το 2013 «μεταπήδησε» στην Λεχ Πόζναν, στην οποία έμεινε μέχρι τον Ιούλιο του 2021, καταγράφοντας 82 συμμετοχές με 7 γκολ και 12 ασίστ με την πρώτη ομάδα και 38 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ με την δεύτερη. Ενδιάμεσα είχε δοθεί δανεικός στην Σοσνόβιετς και την Κατοβίτσε, έχοντας αθροιστικά 44 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ και επιστρέφοντας διαρκώς στην ομάδα του. Τον Ιούλιο του 2021 η Ουνιόν Βερολίνου έβγαλε από τα ταμεία της 2.5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει και με την γερμανική ομάδα ο Πούχατς έχει παίξει 10 φορές, με απολογισμό 1 γκολ και 2 ασίστ. Πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τραμπζονσπόρ, όπου «έγραψε» 13 συμμετοχές. Σε εθνικό επίπεδο είναι 12 φορές διεθνής με την Πολωνία και έχει περάσει από όλα τα μικρά κλιμάκιά της.