ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 December, 2023 - 20:12

Categories: 

«Πρασινίζει» ο Μπακασέτας με ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα επιχειρεί ο Παναθηναϊκός, Η έλευση του Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» φαντάζει καταλυτική, όσον αφορά την έκβαση της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεσης. Με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας να πείθεται από το πρότζεκτ των «πρασίνων» και πλέον να ετοιμάζει βαλίτσες για επαναπατρισμό, Με την απαραίτητη τη διαφορά όμως ότι η επιστροφή στην πατρίδα θα τον βρει να ντύνεται στα πράσινα και όχι στα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ…

Το όνομα του Τάσου Μπακασέτα πρωταγωνιστεί πλέον στο ρεπορτάζ του «Τριφυλλιού» και στην Τουρκία παρουσιάζουν διαρκώς νέες πληροφορίες, υποστηρίζοντας πως οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το «61trabzonhaber» τονίζει χαρακτηριστικά ότι οι «πράσινοι» προσφέρουν 1.5 εκ. ευρώ στην Τραμπζονσπόρ, ενώ η ομάδα αξιώνει 3 εκ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι το «deal» θα μπορούσε να κλείσει κάπου ανάμεσα. 

«Ενώ ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, η διοίκηση της Τραμπζονσπόρ ζήτησε 3 εκατ. ευρώ. Συνεχίζονται οι εντατικές διαπραγματεύσεις με την ελληνική ομάδα. Οι δύο ομάδες αναμένεται να καταλήξουν σε συμφωνία περίπου στα 2 εκατ. ευρώ» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά και στις δύο προτάσεις της ομάδας της Τραπεζούντας για ανανέωση που έχει απορρίψει ο «Μπάκα», ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την τωρινή του ομάδα και στο τέλος της σεζόν μένει και τυπικά ελεύθερος.

 

Ομάδα: