ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 March, 2022 - 19:58

Categories: 

«Πιέζει για Οριγκί η Μίλαν»

Την χάραξη του μεταγραφικού της σχεδιασμού φαίνεται πώς έχει ξεκινήσει ήδη η Μίλαν με φόντο την επόμενη σεζόν.

Με τους «ροσονέρι» να έχουν επικεντρωθεί στην προσπάθειαενίσχυσης της γραμμής κρούσης. Πρώτος στη λίστα των «ροσονέρι» είναι ο Ντιβόκ Οριγκί που μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ.

 

Το πρωτάθλημα στην Ιταλία έχει πάρει φωτιά και όλα κρέμονται από μία κλωστή, ωστόσο η Μίλαν κοιτάζει ήδη την επόμενη μέρα και τα περιθώρια ενίσχυσής της και πρώτος στη λίστα για τη γραμμή κρούσης είναι ο Ντιβόκ Οριγκί.

Ο Βέλγος επιθετικός που αποτελεί μία μόνιμη ρεζέρβα στη Λίβερπουλ λόγω της πληθώρας επιλογών που υπάρχουν στους «κόκκινους», τη φετινή σεζόν είναι μονίμως εκτός πλάνων και είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τη στιγμή κιόλας που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται.

Οι «ροσονέρι», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ιταλικού «Sky Sports» , θέλουν άμεσα τον Βέλγο φορ, σε σημείο που πιέζουν για την προφορική συμφωνία εν όψει καλοκαιριού, πριν προκύψουν άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Επιπλέον, ο ιταλικός σύλλογος είναι σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Ράφαελ Λεάο, που επίσης έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν.