ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 August, 2022 - 21:18

Categories: 

«Νοκ άουτ» από το Ευρωμπάσκετ ο Φαλ

Χωρίς τον Μουσταφά Φαλ θα συνεχίσει η εθνική Γαλλίας την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου (1-18/9). Και αυτό γιατί ο σέντερ του Ολυμπιακού υπέστη μυικό τραυματισμό στο μηρό στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο οποίος τον θέτει εκτός «μάχης» για τη διοργάνωση. Ο 30χρονος άσος υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις που αποκάλυψαν το μέγεθος του προβλήματος, το οποίο δεν επιτρέπει στον έμπειρο άσο να συνεχίσει στην προετοιμασία των «μπλε».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φαλ ήταν μέλος της εθνικής Γαλλίας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ ο τεχνικός των «τρικολόρ», Βενσάν Κολέ, κάλεσε στη θέση του τον 21 ετών σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς, Ισμαέλ Καμαγκατέ.

 

Η Γαλλία μετέχει στον 2ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στην Κολωνία, και στο πλαίσιο του γκρουπ θα αντιμετωπίσει τις Λιθουανία, Σλοβενία, Γερμανία, Ουγγαρία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη.