ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 August, 2022 - 18:21

Categories: 

«Μπάσιμο» της Νιούκαστλ για Σισέ!

 

Στα ύψη έχουν εκτιναχθεί οι μετοχές του Παπέ Αμπού Σισέ στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Οι εκπληκτικές εμφανίσεις, που πραγματοποιεί ο διεθνής Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός εμ τη φανέλα του Ολυμπιακού, μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει από ατζέντηδες και συλλόγους που αγωνίζονται σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Αφρικανός αμυντικός έχει τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, με τη Νιούκαστλ να προστίθεται στη λίστα με τους «μνηστήρες» για την απόκτηση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού των Πρωταθλητών Ελλάδας

Οι «καρακάξες» έχουν τη δυνατότητα να δαπανήσουν πολλά χρήματα στην αγορά, φέρονται να «γλυκοκοιτάζουν» τον  Σισέ σύμφωνα με την Ιστοσελίδα «sportsmole.co.uk.»

Όπως αναφέρει το βρετανικό Μέσο, οι ιθύνοντες της Νιούκαστλ βρίσκοντια σε διαρκείς συζητήσεις με τον ατζέντη του Σισέ προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Σενεγαλέζος να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα. Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως ο Ολυμπιακός δε θα έλεγε όχι σε μια πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων λιρών.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Σισέ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και των ς Μπράιτον, Γουότφορντ, Γουέστ Χαμ και Έβερτον, με τον Σενεγαλέζο αμυντικό να έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024.