ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 November, 2023 - 15:16

Categories: 

«Μάχιμος» ο Φορτούνης κόντρα στον ΠΑΟΚ

 

Στον δρόμο των επιτυχιών στοχεύουν να συνεχίσουν να πορεύονται στον Ολυμπιακό μετά τις σημαντικές τους νίκες επί των Γουέστ Χαμ (2-1) και ΟΦΗ (0-2) αντίστοιχα

Οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ της Κυριακής (5/11, 19:30)  δίνουν ακόμη ένα απαιτητικό παιχνίδι αυτή τη φορά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να επιχειρεί να εκμεταλλευτεί όλα τα σημαντικά όπλα που διαθέτει στην φαρέτρα του. Ο Κώστας Φορτούνης δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά η ομάδα του κατάφερε να ξεπεράσει την απουσία του και να πάρει τη νίκη.

 

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» περισσότερο προφυλάχτηκε μετά το πρόβλημα που αποκόμισε από το ματς με τη Γουέστ Χαμ. πλέον φωνάζει … πανέτοιμος και πιο διψασμένος από ποτέ να οδηγήσει τον Θρύλο σε ακόμη μία νίκη. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Ροντινέι που επίσης έχασε το ματς με τον ΟΦΗ.

Ομάδα: