ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 April, 2022 - 16:45

Categories: 

«Μάχιμος» και ο Μίτριτσα στον ΠΑΟΚ ενόψει Μαρσέιγ

Στην τελική της ευθεία μπαίνει πλέον για τον ΠΑΟΚ η προετοιμασία  ενόψει της αναμέτρησης του «Βελοντρόμ» με την Μαρσέιγ, για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η Τρίτη (05/04) ήταν ημέρα τακτικής, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να επικεντρώνονται στην προσέγγιση του αγώνα στη Μασσαλία.

Τα ευχάριστα ήρθαν από τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, με το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ να περιλαμβάνει πλέον μόνο το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Την Τετάρτη (06/04) οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:30 το πρωί, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 13:00 ο Λουτσέσκου κι ο Λευτέρης Λύρατζης θα μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου ενώ το απόγευμα ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία, με προορισμό την Γαλλία.