ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 April, 2022 - 21:36

Categories: 

«Κόλλησαν» στο «μηδέν» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

 

Χωρίς γκολ και συγκινήσεις έληξε ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού στην Τούμπα. Με τις δύο ομάδες πλέον να  αφήνουν ανοικτή την υπόθεση πρόκριση και να τα παίζουν όλα για όλα για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Τετάρτη 27 Απριλίου. Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο καλά στην αναμέτρηση και στο 10’ εκτυλίχθηκε μία πολύ οριακή φάση.  Έπειτα από όμορφη ενέργεια του Ροντρίγκες από τα δεξιά και κάθετη του εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο Μασούρας βρέθηκε σε επίκαιρη θέση και σκόραρε. Γκολ, το οποίο όμως μετά από χρήση του VAR, ακυρώθηκε, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να βρίσκεται οριακά σε αντικανονική θέση. 

Προϊόντος του χρόνου ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και με κινητήριους μοχλούς τους Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ άρχισε να δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα γκολ. Στο 32’ ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχασε την σπουδαιότερη φάση στο ματς. Ο Ζίβκοβιτς βρέθηκε σε επίκαιρη θέση στην άμυνα των «ερυθρόλευκων» κι έπιασε το σουτ με τον Βατσλίκ να σώζει με υπερένταση κρατώντας το 0-0. Στο 41’ ο ΠΑΟΚ απείλησε εκ νέου όταν μετά από επικίνδυνο γύρισμα του Λύρατζη, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Βατσλίκ μετά από κόντρα.

Ο Ολυμπιακός που κρατούσε το ματς σε χαμηλό τέμπο, στο 64’ απείλησε με τον Μαντί Καμαρά αλλά το σουτ του μέσου από την Νέα Γουϊνέα πέρασε άουτ. Η είσοδος του Μίτριτσα προσέδωσε φρεσκάδα στους γηπεδούχους. Στο 73’ το σουτ του Ρουμάνου εξτρέμ ήταν χλιαρό, ενώ στο 74’ ήταν η σειρά του  Μπίσεσβαρ να απειλήσει, αλλά το σουτ του Ολλανδού μέσου του ΠΑΟΚ έφυγε  λίγο άουτ. Η τελευταία επίθεση για λογαριασμό του «Δικεφάλου» χάθηκε στο 91’ όταν ο Λύρατζης δεν μπόρεσε από καλή θέση να σκοράρει.