ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 November, 2023 - 20:16

Categories: 

«Κλειδί» ο Τσέριν στα πλάνα Γιοβάνοβιτς

Στην τελική ευθεία μπαίνει για τον Παναθηναϊκό η προετοιμασία του ενόψει της σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Λαμία. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο για το «Τριφύλλι», δεδομένου ότι φέτος η ομάδα της Φθιώτιδας δείχνει μία άλλη δυναμική και ειδικά στην έδρα της έχει προκαλέσει πολλές ζημιές. Ο Παναθηναϊκός που προέρχεται από το ευρύ 5-0 επί του Πανσερραϊκού κι ένα σερί εξαιρετικών εμφανίσεων φιλοδοξεί να συνεχίσει να βαδίζει σε ρότα επιτυχιών, ώστε αφενός μεν να παραμείνει στην κορυφή και αφετέρου να βγάλει από το πρόγραμμα του μία επικίνδυνη έξοδο. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τις τελευταίες προπονήσεις ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσανατολίζεται να εμπιστευθεί ειδικό ρόλο στον Άνταμ Τσέριν, Ο Σλοβένος χαφ διανύει περίοδο παρατεταμένης φόρμας  και σίγουρα αποτελεί έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της αξιομνημόνευτης πορείας του «Τριφυλλιού» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με τον Γιοβάνοβιτς να εμπιστεύεται ειδικό ρόλο εξαριού και οχταριού από την στιγμή όπου ο Βιλένα δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος λόγω του τραυματισμού του. Ο Ολλανδός χαφ και στην χθεσινή προπόνηση αρκέστηκε σε ατομικό πρόγραμμα. Από σήμερα ενδέχεται να ανεβάσει ρυθμούς, ωστόσο έχει χάσει σημαντικό έδαφος. 

Απουσίασε ξανά ο Χουάνκαρ

Παράλληλα, δεν έδωσε το παρών για μια ακόμα ημέρα ο Χουάνκαρ, με αποτέλεσμα να θεωρείται δεδομένη πλέον η απουσία του από το σαββατιάτικο ματς και… αμφίβολη απέναντι στη Ρεν! Με τους τραυματίες Έρικ Πάλμερ – Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον να συνεχίζουν την θεραπεία τους. 

 

Ομάδα: