ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 February, 2023 - 23:32

Categories: 

«Καθάρισε» τον Αστέρα με ... «μαγικά» του Αραούχο η ΑΕΚ

Άμεση αντίδραση για ακόμα μία φορά από την ΑΕΚ, με ακόμα μία νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η «Ένωση» -όπως συνηθίζει μετά από αρνητικά αποτελέσματα τη φετινή σεζόν- άφησε πίσω της την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Επικρατώντας 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε το 14/14 στην OPAP Arena (37-2 στα γκολ) και περιμένει απώλεια Παναθηναϊκού ή Ολυμπιακού στο μεταξύ τους ντέρμπι. Στο -1 από τους «πράσινους» ούσα σίγουρα 2η (53β.), στο +4 από τους «ερυθρόλευκους» (με ίδια ματς με τους «αιώνιους», αλλά χωρίς να υπολογίζεται εκείνο με τον Ατρόμητο). Παρέμειναν 9οι με 24 πόντους οι Αρκάδες.

Η ΑΕΚ -έστω και με λίγη καθυστέρηση- αξιοποίησε την κόκκινη κάρτα του Γκαρντάφσκι από το 4'. Παράβαση που κέρδισε ο Αραούχο (πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στον αχίλλειό του από τον αντίπαλο), με τον Αργεντινό φορ να ανοίγει το σκορ στο 32' με κεφαλιά-«ψαράκι» μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος άσος ήταν εκείνος που διαμόρφωσε και το 2-0 στο 76', ενώ συνολικά οι δυο τους -ειδικά ο τελευταίος με τρομερές ενέργειες- ήταν οι κορυφαίοι για τον «δικέφαλο». Οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να βρουν κι άλλο γκολ, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 34-0 τελικές!

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Λιβάι έγινε αναγκαστική αλλαγή, πιάνοντας τον δεξιό προσαγωγό του καθώς αποχωρούσε.

Ομάδα: