ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 June, 2022 - 19:49

Categories: 

«Θέλει τον Σισέ η Έβερτον»

 

Ιδιαίτερα «καυτό» προβλέπεται να είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Παπέ Αμπού Σισέ. Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του διεθνούς Σενεγαλέζου στόπερ με τη φανέλα του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει από ατζέντηδες που δρουν για λογαριασμό συλλόγων κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Μάλιστα η Έβερτον είναι μία από τις ομάδες που … γλυκοκοιτάζουν τον 26χρονοΑφρικανό κεντρικό αμυντικό. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Εκρέμ Κονούρ, τα «ζαχαρωτά» όχι απλώς κοιτάζουν αλλά θέλουν να υπογράψουν τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Να τονιστεί ότι το συγκρότημα του Φρανκ Λάμπαρντ δεν είναι η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον στόπερ των «ερυθρολεύκων» αφού τόσο η Μόντσα  όσο και άλλοι σύλλογοι ανά την Ευρώπη τον περασμένο καιρό έχουν εξετάσει την περίπτωσή του.

Στον Ολυμπιακό δείχνουν διάθεση να εξετάζουν με αρκετή προσοχή όλα τα ενδεχόμενα και εάν έρθει η καλύτερη δυνατή πρόταση να την διαπραγματευθούν.

Ο Σισέ αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2017 από τον Ολυμπιακό, πληρώνοντας 700 χιλ. ευρώ στην Αζαξιό. Σε αυτά τα 4,5 χρόνια έχει γράψει 132 ματς με 16 γκολ και 2 ασίστ, ενώ είχε ενδιάμεσα και έναν δανεισμό στη Σεντ Ετιέν (15 συμμετοχές).

Είναι, επίσης, 12 φορές διεθνής με την Σενεγάλη, έχοντας σκοράρει 1 τέρμ