ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 June, 2023 - 17:36

Categories: 

«Ενδιαφέρον της Ουιντάντ για Ελ Αραμπί»

Τον επαναπατρισμό του Γιουσέφ Ελ Αραμπί φαίνεται πώς … ορέγονται στο Μαρόκο

Συγκεκριμένα η «Wydar Time» ανέφερε ότι η ομάδα της χώρας της Βορείου Αφρικής Ουιντάντ προσπαθεί να δελεάσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μάλιστα, γίνεται λόγος και για έναρξη διαπραγματεύσεων.

Ο 36χρονος στράικερ, ο οποίος έχει κλείσει τετραετία στον Θρύλο. Αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ των [ερυθρόλευκων» την τριετία 2019-2022) δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 και οι ετήσιες απολαβές του είναι στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

 

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον της Ουιντάντ είναι σοβαρό και πως προτίθεται να βγάλει αρκετά λεφτά από τα ταμεία της για να κάνει δικό της τον παίκτη!

 

Προ ημερών είχε κυκλοφορήσει ένα σενάριο ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του Περσικού Κόλπου, αλλά στον Ολυμπιακό δεν έχει φτάσει καμία πρόταση από Αραβία.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ανοικτή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και για αυτό το λόγο ο Αντόνιο Κορδόν είναι σε εγρήγορση για να φέρει ακόμη και δύο φορ στον Ολυμπιακό σε περίπτωση που προκύψει αποχώρηση του Μαροκινού.

 

Προς το παρόν λοιπόν παρακολουθούμε τις εξελίξεις που προκύπτουν από το Μαρόκο και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες αν η Ουιντάντ είναι σε θέση να δελεάσει τόσο τον Ελ Αραμπί, όσο και τον Ολυμπιακό.

 

Ομάδα: