ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 November, 2023 - 18:56

Categories: 

«Δυσκολεύει η επιστροφή του Σκάρπα στην Παλμέιρας»

Η Παλμέιρας θέλει τον Γκουστάβο Σκάρπα δανεικό, αλλά η Νότιγχαμ Φόρεστ συζητά μόνο για την πώλησή του.

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γκουστάβο Σκάρπα αποτελεί θέμα καθημερινής συζήτησης στη Βραζιλία, καθώς από τότε που έφυγε από τη Βραζιλία και την Παλμέιρας δεν έχει καταφέρει να αποδώσει. Την περσινή σεζόν δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Premier League με τη Νότιγχαμ, ενώ ούτε φέτος, που αποκτήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό, έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του.

 

 

Στη Βραζιλία ασχολούνται με το ενδεχόμενο επιστροφής του 29χρονου μεσοεπιθετικού στην Παλμέιρας, όμως ο δημοσιογράφος Πάουλο Βινίσιους Κοέλιο, εξηγεί πως ούτε και αυτό είναι απλό και εύκολο.

 

Η Νότιγχαμ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να δώσει δανεικό τον Σκάρπα στην Παλμέιρας, ενώ η βραζιλιάνικη ομάδα δεν προτίθεται να πληρώσει για να τον αποκτήσει. Ο Βραζιλιάνος ρεπόρτερ σε ανάλυσή του στην ιστοσελίδα uol.com.br εξήγησε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

 

Ομάδα: