ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 November, 2023 - 17:27

Categories: 

«Διαζύγιο» Ολυμπιακού και Θέου έπειτα από 11 χρόνια

Το «διαζύγιο» του Ολυμπιακού με το «Μετροπόλιταν» είχε και μια… παράπλευρη απώλεια για τους «ερυθρόλευκους», αφού αυτομάτως λύθηκε και η συνεργασία με τον επί σειρά ετών γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο. Τη θέση αναλαμβάνει ο Ανδρέας Πισκοπάκης, που βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο. Συνεχίζει στον όμιλο Ιατρικού Αθηνών ο Ολυμπιακός.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με το «Μετροπόλιταν» καταγγέλλοντας το «βρώμικο» παιχνίδι αναφορικά με τον Χουάνκαρ, που στήθηκε από τον όμιλο «Υγεία», όπου ανήκει το συγκεκριμένο νοσοκομείο, ήταν αυτονόητο ότι δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Χρήστο Θέο.

 

Ο επί σειρά ετών γιατρός των «ερυθρολεύκων» είναι ταυτόχρονα και διευθυντής στην Ορθοπεδική Κλινική του «Μετροπόλιταν». Κι από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ήρθε σε ρήξη με το νοσοκομείο, ήταν αδύνατον να παραμείνει στη θέση του επικεφαλής του ιατρικού τιμ των Πειραιωτών ο καταξιωμένος ορθοπεδικός χειρουργός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο κινήθηκαν άμεσα και είχαν ήδη ετοιμάσει την επόμενη μέρα στο συγκεκριμένο νευραλγικό πόστο, ενώ έχουν ήδη καταλήξει στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών για τις ιατρικές υπηρεσίες. Τη θέση του γιατρού της ποδοσφαιρικής ομάδας αναλαμβάνει ο Ανδρέας Πισκοπάκης, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο, όπου θα είναι στον πάγκο της ομάδας στην αποψινή αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ για το Europa League. Το πώς θα διαμορφωθεί το ιατρικό τιμ ωστόσο στην πλήρη σύνθεσή του, είναι κάτι το οποίο αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ομάδα: