ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 September, 2023 - 17:36

Categories: 

«Δένει» Μπρινιόλι ο Παναθηναϊκός

 

Ο Παναθηναϊκός έχει την ευτυχία να διαθέτει αυτή την στιγμή κάτω από τα δοκάρια του έναν πολύ αξιόλογο τερματοφύλακα. Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Η επιδραστικότητα του Ιταλού πορτιέρο στον Παναθηναϊκό είναι τεράστια, όχι μόνο φέτος, αλλά αυτά τα δυόμιση χρόνια όπου υπερασπίζεται την εστία των «Πρασίνων»

Γεγονός το οποίο καθιστά την άμεση ανανέωση του συμβολαίου του θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών.

Επτά παίκτες πρώτης γραμμής του Παναθηναϊκού έχουν συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι. Η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί, είναι ότι η περίπτωση του Μπρινιόλι θα μας απασχολήσει περισσότερο, είναι μετά την εποχή Νικοπολίδη ο καλύτερος γκολκίπερ. Ακόμα και τη χρονιά του νταμπλ, το 2010, δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος από τους Γκαλίνοβιτς και Τζόρβα ήταν τόσο επιδραστικός όσο ο Ιταλός. Είναι ο ορισμός του value for money. Ήρθε ελεύθερος από την Έμπολι και είναι μια πολύ ψαγμένη επιλογή. Αξίζει και με το παραπάνω ένα νέο συμβόλαιο, όσο πιο γρήγορα το κλείσει ο Παναθηναϊκός τόσο το καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Εξαιρετικός τερματοφύλακας, ειδικά με την μπάλα στα πόδια, έχει προσωπικότητα. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει… φλέβα χρυσού

 

Ομάδα: