ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 September, 2023 - 19:44

Categories: 

«Βλέπει» Χουάν Ντομίνγκες ο Παναθηναϊκός

Μια ψαγμένη περίπτωση από το Μεξικό έχει στη λίστα του το Τριφύλλι, για την ενίσχυση του ρόστερ του, καθώς σύμφωνα με την πληροφορία που υπάρχει, έχει ξεχωρίσει η περίπτωση του Χουάν Ντομίνγκες.

 

Πρόκειται για 25χρονο Μεξικανό εξτρέμ, που έχει συμβόλαιο με την Τολούκα (τον απέκτησε το καλοκαίρι από την Ατλάντε), και μέχρι στιγμής έχει πετύχει πιστωθεί 4 γκολ και 1 ασίστ σε 7 παιχνίδια. Προφανώς η περίπτωση μοιάζει εξαιρετική για να ενισχύσει η ομάδα το δεξί "φτερό" της επίθεσης, ειδικά από τη στιγμή που παραμένει ενεργό το σενάριο για το μέλλον του Βέρμπιτς μακριά από την ομάδα.

 

 Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο αυτή τη στιγμή είναι κάτω από το 1 εκατ. ευρώ, ενώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ μακριά από την πατρίδα του. Είναι ταχύς και κινητικός, "μέσα" στις φάσεις, δοκιμάζει τα πόδια του έξω από την περιοχή, κοντρολαρισμένος με την μπάλα στα πόδια.

 

Ομάδα: