ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 September, 2023 - 16:45

Categories: 

«Βλέπει» Φοσάτι και Γκος ο Αστέρας Τρίπολης

Φουλάρει για την απόκτηση ενός ακόμη χαφ, ο οποίος θα συμπληρώσει το παζλ του φετινού ρόστερ ο Αστέρας Τρίπολης! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρκάδες έχουν ξεχωρίσει και καταλήξει σε δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και μένει να φανεί ποια από τις δύο θα προχωρήσει ώστε να υπάρξει η ενίσχυση στο «6».

Ο Μάρκο Φοσάτι αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που τσεκάρονται από τον Αστέρα, αλλά δεν ήταν η μοναδική περίπτωση.

Εδώ και ημέρες, στα ραντάρ των «κιτρινομπλέ» βρίσκεται και ο Σον Γκος, ένας ποδοσφαιριστής με σημαντικές παραστάσεις που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο ύψους 1,91μ. Βρετανός χαφ (με καταγωγή από Β. Ιρλανδία και Αγγλία) ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Έξετερ, για να ακολουθήσει η δεύτερη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην οποία υπήρξε σημαντικό γρανάζι και κατέκτησε μαζί της δύο πρωταθλήματα Premier League u21.

Ο 28χρονος μέσος είχε πάρει τον Ιανουάριο του 2017 μεταγραφή στην ΚΠΡ, η οποία πλήρωσε 590 χιλ. ευρώ στους «κόκκινους διαβόλους» και έναν χρόνο αργότερα πήγε δανεικός στη Ρέιντζερς, γράφοντας 15 εμφανίσεις με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Σεντ Τζόνστον και Σριούσμπερι ήταν οι επόμενοι σταθμοί της καριέρας του, με τη Μάδεργουελ να αποτελεί τον τελευταίο του, όπου και αγωνίστηκε για μια διετία (74 συμμετοχές, 2 γκολ, 11 ασίστ).

Όσον αφορά τον Ματέο Φοσάτι; Οδεύει προς το 31ο έτος της ηλικίας του και έχει μεγάλη εμπειρία από το ιταλικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο. Έχει περάσει από τις ακαδημίες των Μίλαν και Ίντερ, ενώ με τους «ροσονέρι» είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπάρι, Άσκολι, Περούτζια, Κάλιαρι, Βερόνα, Μόντσα, ενώ τις τρεις τελευταίες σεζόν φορούσε τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Ιταλίας, έχει τεράστια εμπειρία με συμμετοχές στη Serie B, ενώ με τη Χάιντουκ έπαιξε σε 78 ματς (2 γκολ και 4 ασίστ).