ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 October, 2023 - 23:49

Categories: 

«Έγκλημα» και τιμωρία για έναν τρομερά άστοχο και νευρικό Ολυμπιακό στο Μιλάνο

«Άδειος» από ενέργεια, αλλά και από … μυαλό ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στην φετινή Ευρωλίγκα μετά την Μπαρτσελόνα, αυτή την φορά με θύτη την Αρμάνι Μιλάνο με 65-53…

Η απουσία του Γκος που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το ν τραυματισμό του αλλά κυρίως η  έλλειψη καθαρού μυαλού αποδείχθηκε καταστροφική για τη πειραϊκή ομάδα. Με αποκορύφωμα την ακατανόητη και απαράδεκτη συμπεριφορά του Αιζάια Κάνααν στο 15ο λεπτό, όταν και ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή από τον Γερμανό ρέφερι Μπολτάουζερ.

Παράλληλα η απουσία  κίνησης, αλλά και φρεσκάδας ήταν κάτι παραπάνω από ευδιάκριτη για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, που βρέθηκε επιθετικά σε τραγική βραδιά υποπίπτοντας σε σωρεία λαθών. Υποτονικός για ακόμη μια φορά ο Μπραζντέικις με 2/10 σουτ και με τον Πίτερς σε κακή βραδιά ο Ολυμπιακός, που μέσα  σε όλα είχε και οκτώ άστοχα λέι απ (!) τα περίμενε όλα από τους Μιλουτίνοφ και Γουόκαπ.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι με εξαιρετικούς τους Μίροτιτς (20 πόντοι) , Σιλντς και Πάνγκος βρήκαν ρυθμό στην επίθεση και έφτασαν στην νίκη

 

Ομάδα: