ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

Ελλάδα. Ν. Ζηλανδία

Πογέτ: «Μη λέτε ότι θέλω να φύγω!»

Ξεκάθαρη θέση για τη φημολογία σχετικά με το μέλλον του στην Εθνική πήρε ο Γκουστάβο Πογέτ. Θυμίζουμε, η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει αύριο (17/11, 19:00, ALPHA) τη Νέα Ζηλανδία σε φιλικό παιχνίδι στη Ριζούπολη και την Τρίτη (21/11) έχει το τελευταίο παιχνίδι στα προκριματικά του Euro κόντρα στη Γαλλία. Μετά τα όσα έχουν συμβεί, λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι έπειτα από το παιχνίδι κόντρα στους «μπλε», ο Ουρουγουανός τεχνικός θα παραιτηθεί!

Read More

Παπανικολάου: «Δεν βάζουμε ταμπέλες»

 

Τις ηγετικές ικανότητες του Κώστα Παπανικολάου χρειάστηκε στον μέγιστο βαθμό η Εθνική ομάδα στην προσπάθεια να ανατρέψει τη εις βάρος της διαφορά που είχε δημιουργηθε’ί από το πρώτο μέρος και να φτάσεις την ανατροπή και την πρόκριση στους «16» του Μουντομπάσκετ.

Με τον διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού να είναι κατηγορηματικός όσον αφορά το κατά πόσο θεωρεί ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει την ταμπέλα του φαβορί

Αναλυτικά:

Read More