Έχασε τη μάχη για τη ζωή λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Θόδωρος Αγγελόπουλος! Ο κορυφαίος Έλληνας σκηνοθέτης, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του θεραπευτηρίου Metropolitan, όπου και κατέληξε, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του στις 7 το απόγευμα της Τρίτης σε τροχαίο, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για τη νέα του ταινία.
Τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο παρέσυρε μοτοσικλέτα που οδηγούσε ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας, μετά το πρώτο τούνελ, στο ρεύμα προς Κερατσίνι.
Ο σκηνοθέτης βρισκόταν στο σημείο για το γύρισμα της τελευταίας ταινίας του και τη στιγμή που διέσχιζε το οδόστρωμα παρασύρθηκε από την ιδιωτική μοτοσικλέτα.
Στο πλευρό του βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του. Ο μεγάλος Έλληνας, έδωσε μάχη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Metropolitan, έχοντας υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.















