ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

13 January, 2018 - 03:17

Categories: 

Τσακαλώτος: Η κυβέρνηση δεν πουλάει φούμαρα – Τη Δευτέρα η ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και την ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

 

«Η κυβέρνηση δεν πουλάει φούμαρα, η ατζέντα έχει αλλάξει και αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης», τόνισε στο κλείσιμο της πρώτης ημέρας ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος ενώ σχολιάζοντας το κλίμα στην Ολομέλεια σχολίασε «δεν το λέτε και φουλ χάος αυτό που γίνεται εδώ σήμερα».

 

Ο Ε. Τσακαλώτος τόνισε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις εφάρμοζαν το ρητό «ποτέ μην κάνεις σήμερα αυτό που μπορείς να κάνεις αύριο», ενώ η παρούσα κυβέρνηση κάνει σήμερα αυτό που μπορεί για τον κόσμο και την κοινωνία. . Εξέφρασε δε την εκτίμηση ότι το EWG πήγε πολύ καλά και ότι είμαστε εντός των στόχων και πως τώρα αρχίζει η συζήτηση για το χρέος και για το πόση θα είναι η δόση.

 

« Δεν πουλάτε τι να σας κάνω, πείτε ένα άλλο τραγούδι να έρθει ο κόσμος» απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, προσθέτοντας ότι η αναλογία των παριστάμενων βουλευτών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Να μην εκχυδαίζεται η συζήτηση για το θέμα της απεργίας με δικολαβίστικα επιχειρήματα ζήτησε από τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, τονίζοντας ότι η ρύθμιση δυσκολεύει την απόφαση της απεργίας στην καρδία της εργατικής τάξης δηλαδή τα πρωτοβάθμια σωματεία.

πηγή athina984.gr

olymbic idea