ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

11 October, 2018 - 12:48

Categories: 

Νέα συγνώμη στον Βαγγέλη Μαρινάκη από αγγλικό Μέσο

 

Ακόμη ένα βρετανικό Μέσο ενημέρωσης ήρθε να ζητήσει συγνώμη από τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της ιστοσελίδας «besoccer.com» να ζητήσει  συγνώμη από τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα έγραψε μετά το τέλος του αγώνα των πειραιωτών με την Μπέρνλι στο Καραϊσκάκη.

 

Να τονιστεί ότι για το  ίδιο δημοσίευμα έχει ζητήσει συγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη η εφημερίδα Daily Mail αλλά και άλλες αγγλικές ιστοσελίδες, αναγνωρίζοντας πως τα όσα έγραψαν ήταν ψευδή.

«Τον περασμένο Αύγουστο δημοσιεύσαμε ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών στην διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Μπένρλι για το Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο νίκησε ο Ολυμπιακός με 3-1.

 

Το ρεπορτάζ βασίζονταν σε μια πληροφορία που είχε δημοσιευτεί και στην Daily mail και δημοσιεύτηκε καλόπιστα. Ωστόσο ανακαλύψαμε πως ότι τo συγκεκριμένo ρεπορτάζ ήταν λανθασμένο και αναιρούμε τα όσα δημοσιεύσαμε.

 

Ζητάμε συγνώμη από τον κύριο Μαρινάκη και όλους στον Ολυμπιακό. Στο besoccer λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν την εγκυρότητα των ρεπορτάζ μας και γι’ αυτό σας ζητάμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αν δείτε κάποιο λάθος στην ιστοσελίδα μας», αναφέρει χαρακτηριστικά το αγγλικό σάιτ.

 

 

olymbic idea