ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

6 August, 2017 - 16:21

Categories: 

Δύο μετάλλια για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Εφήβων-Νεανίδων

Την κατάκτηση δυο μεταλλίων ενός ασημένιου κι ενός χάλκινου πανηγυρίζει η ελληνική κωπηλασία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που ολοκληρώθηκε στο Τρακάϊ της Λιθουανίας.

Οι Μαργαρίτα Γεωργούδη και Χριστίνα Μπούρμπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις εξαιρετικές παρουσίες του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τρακάι.

Τα δυο κορίτσια μπήκαν πολύ δυνατά στη κούρσα και πέρασαν πρώτες τα 500μ. Στη συνέχεια τα σκήπτρα πήρε η ρουμάνικη βάρκα που κρατήθηκε στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος για να τερματίσει σε 7:35.83 για να ακολουθήσει η ελληνική βάρκα με 7:38.79 και στην 3η θέση να πέσει η Γερμανία με 7:40.95.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα.Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό που το βάθρο κρίθηκε μέσα σε περίπου έξι δευτερόλεπτα οι Χρήστος Στεργιάκας και Χαράλαμπος Ντινενής, κέρδισαν ακόμη ένα μετάλλιο για την Ελλάδα, τερματίζοντας στην 3η θέση με 6:40.86 πίσω από την Αυστραλία που κατέκτησε το χρυσό με 6:34.05 και την Λευκορωσία που πήρε το ασημένιο με 6:37.07.

olymbic idea